schoonmaak na renovatie in België

Uw werk is klaar, maar u wilt dat uw huis er weer als nieuw uitziet? Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak na de bouw, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe huis kunt genieten.

Na bouw en renovatiewerkzaamheden zijn er vaak grote resten van rommel, of zelfs potentieel verontreinigende of aantastende elementen, die snel moeten worden verwijderd. Clean Services is betrokken bij de eindschoonmaak na alle soorten bouwwerkzaamheden. Wij zijn ook bevoegd, op deze schaal, voor industriële reiniging in Brussel, Vlaanderen en in heel België.

schoonmaak na renovatie
Schoonmaak na renovatie


Moet u schoonmaken na de voltooiing van bouw en renovatie werkzaamheden ?

Het maakt niet uit wat voor klus u komt doen of gaat doen: wij zijn er om u te helpen! Clean Services houdt zich bezig met het schoonmaken van vele soorten werkzaamheden. Dankzij nauwkeurig werk en vaardigheden die ons in staat stellen diep te reinigen, zelfs in ruimtes met veel puin of die veel schade hebben opgelopen, komen wij tussen in Brussel en overal in België

Tijdens de werkzaamheden op uw werf bieden wij u ondersteuning voor uw verschillende leveringen, om breuk of beschadiging te voorkomen.

We hebben een breed scala aan vaardigheden. Opruimen van rommel, vegen van vloeren, strippen van vloeren, afstoffen van muren, schoonmaken van gevelbekleding, schoonmaken van planken en kasten, ontkalken van badkamers, schoonmaken van betegelde muren, verwijderen van verfvlekken, wassen en schoonmaken van ramen… Vraag uw einde-bouw schoonmaak offerte aan bij Clean Services!

Clean Services kan u helpen met al deze eindschoonmaak taken:

 • Schoonmaken van afzonderlijke huizen
 • Schoonmaken van gebouwen
 • Winkel schoonmaken
 • Schoonmaken van winkels
 • …en alle soorten gebouwen.
schoonmaak na renovatie antwerpen
schoonmaak na renovatie antwerpen
 • Brand
 • Waterschade
 • Onhygiënische gebouwen
 • Einde van het leven
 • En meer!ngstechnieken
 • En meer

Kwaliteit Services

schoon en opgeruimd pand

Economisch

Gunstige economische omstandigheden

Tevredenheid 

verbeterde schoonmaakservice

Service Op Maat 

Reinigingsoplossingen op maat

Uw oplossing voor schoonmaken na renovatie

Clean Services uw schoonmaken na renovatie in heel België in een paar woorden:

schoonmaak na renovatie : Waarom vertrouwen op Clean Service voor glazenwassen ?

Borden, stoelen en banken moeten worden gedesinfecteerd en onderhouden om hun levensduur te verlengen. Naast deze preventieve rol verwijderen onze specialisten krijt- en markeerstiften van elk oppervlak en zorgen zij ervoor dat uw apparatuur naar behoren functioneert. Onze diensten omvatten ook het reinigen van ramen om stofophoping te voorkomen. Het licht dringt goed door in de lokalen, waardoor de kwaliteit van het leven van uw leerlingen verbetert. Een grondige schoonmaak van kantoren en klaslokalen garandeert de gezondheid en het welzijn van uw studenten en docenten.

Schoonmaken na renovatie : wat moet je doen?

Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden zal er onvermijdelijk wat moeten worden “opgeruimd” of “schoongemaakt”, laten we onszelf niet voor de gek houden. En helaas is het vaak in dit stadium dat we het vergeten, of dat ons geduld opraakt, of dat onze zenuwen het begeven… Maar voor de toekomst, voor het plezier te leven in wat gij zult hebben bereikt, is het een meer dan verplichte etappe, die men moet volbrengen of laten volbrengen, maar die hoe dan ook van te voren dwingend moet worden voorzien in de voorwaarden en de duur van het werk, vergeet het niet.

Onze andere diensten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek via onze contactpagina of door ons te bellen op 0496/96.68.68

Ons bedrijf biedt ook verschillende diensten aan :

Uw schoonmaak na renovatie antwerpen, en heel België In een paar woorden :

Een aangepast interventieschema
Een mate van reinheid vereist in termen van resultaten
Effectieve producten
Alomtegenwoordig toezicht
Flexibiliteit, reactievermogen en beschikbaarheid
Competent personeel
Meedogenloze kwaliteitscontrole
Gunstige economische omstandigheden
Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24