Gevelreiniging en renovatie in België

Vervaagt de gevel van uw gebouw in Brussel of België in de loop der jaren ? Neem contact op met de specialist Clean Services, Gevelreiniging . Ongeacht het type van uw gevel of buitenmuur, onze knowhow op het gebied van reiniging en onze versterkte ervaring stellen ons in staat om onze klanten resultaten te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Dankzij onze professionaliteit en onze vaardigheden zullen uw muren en gevels in korte tijd hun oorspronkelijke netheid en glans terugkrijgen. Ons team van schoonmaakprofessionals staat altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw dromen en om u een gevelschoonmaakschatting te geven op de best mogelijke manier.

gevelreiniging
Gevelreiniging

Onze gevelreiniging technieken

Voor de gevelreiniging van uw gebouw in Brussel bepalen we aan de hand van verschillende parameters welke van de beschikbare technieken het best bij uw situatie past.

De materialen waaruit de gevel bestaat (natuursteen, beton, mortel, enz.),
het type wijziging dat op de materialen wordt aangetroffen (afschilfering, efflorescentie…),
en de mate van vervuiling.

Hier zijn enkele van de technieken om een gevel effectief te reinigen die Euronet beheerst en aanbiedt:

gevelreiniging : Reiniging door hydropneumatisch zandstralen

Hydropneumatisch zandstralen is het zandstralen van de gevel met parallelle waterbesproeiing, de meest gebruikte materialen zijn de kwartszanden van Mol en Maastricht. Het is ideaal om de gevel effectief te reinigen zonder het patina te beschadigen.

Reiniging door hydropneumatisch stralen (Torbo©)

Hydropneumatisch stralen (Torbo) is het stralen van de gevel met een waterstroom die de gevel uitwist. Door een mengsel van zand en water onder lage druk op de te reinigen gevel te spuiten, wordt het oppervlak licht aangetast en wordt de verwijdering van oplosbare zouten en zwarte korsten bevorderd.

Stoomreiniging

Natte Stoomspuiten is een techniek waarbij verzadigde waterdamp onder druk op de gevel van een huis wordt gesproeid. Het is een ideale techniek voor kleine vervuilingen omdat het bestaat uit :

een ontharding van het vuil door het gecondenseerde water,
een onthechting van het vuil door de mechanische werking van stoom
een verwijdering van vuil door waterafvoer.

gevelreiniging: Reiniging door middel van hogedrukwaterstralen

Hogedrukwatersproeien is een techniek die bestaat uit het verzachten van het vuil door het voor te bevochtigen en het te verwijderen met een straal koud of warm water met behulp van een hogedrukreiniger (3 tot 10MPa). Deze techniek is geschikt voor het reinigen van harde en compacte materialen en voor het regelmatig onderhoud van waterafstotende gevels.

Reiniging met oppervlakte-actieve stoffen

Gebruik van oppervlakte-actieve stoffen: gebruik van een chemische verbinding die, wanneer deze in een vloeistof wordt ingebracht, de oppervlaktespanning verlaagt en zo de bevochtigingseigenschappen verhoogt. De oppervlakte-actieve stoffen zorgen ervoor dat de verbindingen tussen het vuil en de substraten worden verbroken. Het doel van deze techniek is om het verwijderen van vuil van de gevel te vergemakkelijken door een fysisch-chemische oppervlaktereactie. De oppervlakte-actieve producten worden met zachte borstels op de eerder bevochtigde oppervlakken aangebracht.

Reiniging door waterafvoer

Waterafvoer: Deze techniek bestaat uit het spuiten van helder water (stadswater) op de te behandelen materialen. De carbonatatie lost op in het water en er wordt een reinigende werking verkregen. Dit is de eenvoudigste methode om een gevel te reinigen. Het werkt opmerkelijk goed op blauwe steen en beelden en kan worden gecombineerd met andere meer schurende methoden alleen op vuilere of moeilijker te behandelen gebieden.

Schoonmaken door middel van glas microfijn

Glas microfijn: Deze techniek bestaat uit het projecteren van glasparels op het te reinigen oppervlak. De microfijne glasreinigingstechniek is zeer geschikt wanneer de wand, te dun (minder dan 20 cm) of te poreus, het gebruik van hydraulische reinigingsmethoden niet toelaat.

Moeten uw buitenmuren worden opgefrist of van graffiti worden ontdaan? Neem contact op met Clean Services, voor een volledig professionele gevelreiniging. We gaan over tot een kwaliteitszandstralen, schrobben, waterdicht maken…

Kwaliteit Services

schoon en opgeruimd pand

Economisch

Gunstige economische omstandigheden

Tevredenheid 

verbeterde schoonmaakservice

Service Op Maat 

Reinigingsoplossingen op maat

gevelreiniging en renovatie

Clean Services uw schoonmaken na renovatie in heel België in een paar woorden:

Onze andere diensten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek via onze contactpagina of door ons te bellen op 0496/96.68.68

Ons bedrijf biedt ook verschillende diensten aan :

Uw schoonmaak na renovatie antwerpen, en heel België In een paar woorden :

Een aangepast interventieschema
Een mate van reinheid vereist in termen van resultaten
Effectieve producten
Alomtegenwoordig toezicht
Flexibiliteit, reactievermogen en beschikbaarheid
Competent personeel
Meedogenloze kwaliteitscontrole
Gunstige economische omstandigheden
Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24