Clean Services

Schoonmaakbedrijf en klein bouwbedrijf

Clean Services

vertrouwde partner

Schoonmaakbedrijf en klein bouwbedrijf

Clean Services

Gratis Offerte Direct Bellen
Profiteer van onze reinigings en desinfectie diensten door professionele medewerkers.

Schone diensten, voor gegarandeerde hygiëne!

Schoonmaakbedrijf actief in heel België!

Gratis Offerte Direct Bellen

Schoonmaakbedrijf Clean Services

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren? Clean-Services, gevestigd in Vlaanderen en actief in heel België, is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en desinfecteren van particuliere en commerciële oppervlakken.

We bieden onze klanten service op maat, met name op basis van hun gevoeligheid en hun eisen. Om dit te doen, ontwikkelen we specificaties die perfect aansluiten bij uw verwachtingen en behoeften, zodat de diensten die we aanbieden volledig persoonlijk zijn.

Wij verzorgen het schoonmaken van commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels maar ook het reinigen van ramen en privé gebouwen en appartementen.

Bedrijven die ons hebben vertrouwd:

  • UMC  Sint-Pieter;
  • Ria Money Transfer;
  • D&C bouw;
  • Kenan Group.
692

Tevreden klanten

56

Medewerker

3695

Afgeronde projecten

8

Jarenlange ervaring

Een schoonmaakbedrijf dat aan uw eisen voldoet. Maatwerk

Om u een hoogwaardige service te bieden, passen onze professionele teams zich aan uw schema’s aan. Het is dus mogelijk om voor of na de gebruikelijke openingstijden een kantoor- of bedrijfsschoonmaak aan te vragen, wanneer er niemand aanwezig is en er geen overlast is.

Julie V.

We hebben Clean-Services ingeschakeld voor de schoonmaak na de bouw, serieus en professioneel werk, we zijn tevreden met het werk, adviseer ik!

Jonhathan B.

Blij met de uitzonderlijke service, top en serieus team, uitstekende schoonmaak, nogmaals bedankt. Een klant die u zonder aarzeling terugbelt.