professionele schoonmaakbedrijf

Schoonmaken van kantoren, eindschoonmaak, schoonmaken van kantoorgebouwen, schoonmaken van scholen, schoonmaken van hotels, schoonmaken van winkels, glazenwassen, industrieel schoonmaakbedrijf, openbare markt, enz. Clean Services uw schoonmaakbedrijf bij uitstek.

schoonmaakbedrijf in Vlaanderen en in heel België

Een schoonmaakbedrijf in Brussel, vlaanderen en heel Belgie, dat aan uw eisen voldoet door kwaliteitsdiensten aan te bieden die op uw behoeften zijn afgestemd. Uw schoonmaakbedrijf, Clean Services, biedt u een kwaliteitsvolle schoonmaakdienst, onze professionele teams passen zich aan uw schema’s aan. Het is dus mogelijk om kantoor- of bedrijfsschoonmaak te vragen voor of na de normale openingsuren, wanneer er niemand in het kantoor aanwezig is en er geen overlast zal zijn.

entreprise de nettoyage

schoonmaakbedrijf : Onze reinigingsdiensten voor bedrijven en particulieren

Uw gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in België

schoonmaakbedrijf

schoonmaakbedrijf – Clean Services

Wilt u een beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf ? Clean-Services, gevestigd in Brussel en actief in heel België, is gespecialiseerd in de reiniging, het onderhoud en de desinfectie van privé- en commerciële oppervlakken. Wij bieden onze cliënten een dienstverlening die is afgestemd op hun behoeften en eisen. Daartoe stellen wij een bestek op dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen en behoeften, zodat de diensten die wij u aanbieden volledig gepersonaliseerd zijn.

Clean Services, uw schoonmaakbedrijf dat zich bezighoudt met de reiniging van commerciële oppervlakken zoals kantoren en winkels, maar ook met glazenwassen en de schoonmaak van openbare en particuliere gebouwen en flats.

 

Het schoonmaakbedrijf Clean Services: uw partner in de schoonmaaksector in België

Clean Service : schoonmaakbedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten, uitzonderlijke efficiëntie en het hoogste niveau van professionalisme. Welke service u ook zoekt, wij garanderen dat wij niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen en dat u volledig tevreden bent.

Clean Services, gevestigd in Brussel, biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor woningen, bedrijven en kantoren in alle delen van Brussel en in heel België. Onze professionele schoonmakers nemen graag alle soorten taken op zich, of het nu gaat om een eenmalige of regelmatige schoonmaak, wij bieden complete en grondige schoonmaakdiensten voor uw huis, kantoor of bedrijfspand. Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch.

Werkgelegenheid

Stuur ons uw spontane sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen of per e-mail naar: jobs@clean-services.be

 

uw vertrouwde partner als schoonmaakbedrijf

Met onze hoge normen, redelijke prijzen en speciale aanbiedingen, krijgt u waar u voor betaalt. Ons doel is een langetermijnrelatie met onze klanten op te bouwen, waarbij wij een sleutelrol zullen spelen in de verbetering van het imago, de netheid en de hygiëne van de gebouwen van onze klanten. Daarom werken wij samen met u (onze klanten) om een schoonmaakdienst te leveren die is afgestemd op uw behoeften, zonder afbreuk te doen aan de prestaties en binnen uw budget. Kantoren, scholen, hotels, winkels, handelszaken, horecagelegenheden of gebouwen…: wat uw activiteit ook is, of uw gebouw nu 2.000 of 10.000 m² beslaat, Clean Services is er!

Vertrouwen op Clean Services is de garantie voor een kwaliteitsresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Onze gecertificeerde producten zijn daar het bewijs van.

Kom meer te weten over uw schoonmaakbedrijf

Clean Service: uw schoonmaakbedrijf dat uw leven makkelijker maakt!

schoonmaakbedrijf in Belgie

Ons schoonmaakbedrijf in België heeft een gespecialiseerde post-constructiewerkdienst ontwikkeld voor commercieel en huishoudelijk vastgoed.

Lees meer

Opruimen na een ramp

Opruimen na een ramp in Luik . Ervaren en gekwalificeerde teams. Vraag een gratis offerte voor een opknapbeurt na een ramp ! 

Lees meer

Clean service

Het is van essentieel belang dat uw werkplek en huis worden ontsmet om de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen tegen te gaan.

Lees meer

schoonmaken in Brussel

Laat onze agenten uw kantoren en bedrijfspanden schoonmaken in Brussel! Ons veelzijdige team zorgt voor schoonmaak, onderhoud en klusjesman diensten.

Lees meer

 

Ze vertrouwden ons:

Een kwaliteitsvolle schoonmaakdienst in Brussel en in heel België!

Schoonmaakdiensten in cijfers
5000+

Tevreden klanten

800+

Voltooide projecten

40+

Personeel

 

Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24