Industriele reiniging van Clean Services

Clean Services biedt graag ongeëvenaarde industriele reiniging aan voor magazijnen, productiefaciliteiten en andere grote en kleine industriële gebouwen. Voor de industriële sector is veiligheid een belangrijk aandachtspunt, om ervoor te zorgen dat we bij elk bezoek een optimaal niveau van reinheid bereiken. Net als onze industriële klanten houden wij voortdurend toezicht op onze prestaties en verbeteren wij onze activiteiten om het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie te bereiken.

Onze moderne hulpmiddelen zijn wat Clean Services onderscheidt van andere industriele reiniging . Wij beginnen uw contract met een eerste bezoek aan uw prints om alle aspecten van uw faciliteit te controleren en te bepalen waar we onze aandacht op moeten richten. Op regelmatige tijdstippen inspecteren wij uw faciliteit en meten wij het niveau van reinheid aan de hand van een 50-punten checklist om te verzekeren dat aan de Clean Services-normen wordt voldaan, zodat u volledig tevreden bent over onze industriële schoonmaakdienst.

industriele reiniging
industriele reiniging

Kwaliteit Industriele reiniging

Clean Services is specialisten op Industriele reiniging en staan altijd klaar om naar u te luisteren. Dankzij onze ruime ervaring op het terrein kunnen wij u antwoorden geven die aangepast zijn aan uw behoeften en beperkingen, steeds met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening en met respect voor de reglementering inzake industriële reiniging en de hygiëne en netheid van uw lokalen.

Vertrouw op Clean Services, professionals voor het onderhoud van uw Brusselse industrieën, machines en productieruimtes. Wij bieden u op maat gemaakte en flexibele diensten aan.

Industriële reinigingsdiensten van Clean Services: Uw industriële reinigingsprogramma kan een breed scala aan diensten integreren om aan uw unieke behoeften te voldoen. Of u nu een dagelijkse, wekelijkse of tweewekelijkse reiniging nodig heeft, wij ontwerpen een programma dat uw industriële faciliteit op zijn best houdt. Uw industriële schoonmaakdiensten kunnen bestaan uit :

  • Strippen, waxen, polijsten of schrobben van vloeren
  • Ontsmetting van oppervlakken en apparatuur met behulp van methoden die voldoen aan de kwaliteitsnormen van het ziekenhuis
  • Afstoffen van vuil, puin en stof
  • Gespecialiseerde schoonmaakdiensten op maand-, seizoens- of jaarbasis
  • Compleet tapijt en harde vloerbedekking

Bij Clean Services begrijpen we dat uw industriële faciliteit strikte schema’s en belangrijke regels heeft om te volgen. Ons doel is om u te voorzien van een schone, efficiënte en veilige faciliteit om de continuïteit van uw activiteiten te allen tijde te waarborgen. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, of indien u een prijsopgave wenst, neem dan contact op met ons kantoor of bel ons op 0496/38.68.68

Kwaliteit Services

schoon en opgeruimd pand

Economisch

Gunstige economische omstandigheden

Tevredenheid 

verbeterde schoonmaakservice

Service Op Maat 

Reinigingsoplossingen op maat

Industriele reiniging in heel België

Clean Services uw Industriele reiniging in heel België in een paar woorden:

Onze andere diensten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek via onze contactpagina of door ons te bellen op 0496/96.68.68

Ons bedrijf biedt ook verschillende diensten aan :

Uw Ramen industriele reiniging in heel België In een paar woorden :

Een aangepast interventieschema
Een mate van reinheid vereist in termen van resultaten
Effectieve producten
Alomtegenwoordig toezicht
Flexibiliteit, reactievermogen en beschikbaarheid
Competent personeel
Meedogenloze kwaliteitscontrole
Gunstige economische omstandigheden
Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24