het poetsbureau

Het poetsbureau

Het poetsbureau in heel België

Clean Services, het poetsbureau, biedt u een vertrouwd persoon of team (afhankelijk van uw behoeften). Ons personeel is energiek en verricht graag onbeperkte huishoudelijke wonderen, zodat u van uw vrije tijd kunt genieten.

Onze huishoudelijke diensten beschrijven hoe u vandaag nog kunt beginnen met het opruimen van uw huiselijk leven. Ons nieuwe aanbod neemt de stress weg van home entertainment. Nu kunt u genieten van uw tijd zoals u dat wilt.

Creatief en veelzijdig, we houden ook van speciale taken en boodschappen. Geen verzoek is te ongewoon of te plotseling, dus probeer het eens. Eerdere gevallen waren onder meer gepersonaliseerde sightseeing tours voor bezoekende klanten, maaltijdbezorging overal in België, en het afhandelen van elk ander verzoek, hoe speciaal ook, dat we u allemaal toewensen.

Het leven is zelden saai voor ons, omdat wij nooit stilzitten, en onze betrouwbaarheid en loyaliteit worden beloond door de terugkeer van zaken.

Je kunt dingen laten gebeuren wanneer je hulp nodig hebt. Bel één keer en laat ons van daaruit het initiatief nemen.

het poetsbureau
het poetsbureau

De oplossing voor al uw huishoudelijke diensten : het poetsbureau

Clean Services, het poetsbureau, is gevestigd in het centrum van België, in Brussel, en is uw multi-service agentschap voor huishoudelijke hulp. Wij bieden alleen huishoudelijk personeel van het hoogste niveau, voor elk type dienst dat u nodig heeft, of het nu huishoudelijk werk, strijken, winkelen, chauffeuren, maaltijdbezorging, of een ander speciaal verzoek is, wij zullen het voor u regelen.

Wij zijn een one-stop-shop – AL uw behoeften onder één dak.

In de loop der jaren hebben wij uitstekende, langdurige relaties met onze cliënten opgebouwd. Het merendeel van onze zaken komt door persoonlijke verwijzingen en wij hebben bij onze cliënten en kandidaten de reputatie professioneel, betrouwbaar, discreet en snel te zijn. Wij luisteren naar uw behoeften en doen het in één keer goed! Wij werken met u samen, telefonisch of persoonlijk, in onze kantoren of in het uwe. Onze service is gepersonaliseerd, precies zoals u het wilt.

Onze medewerkers zijn ervaren in het helpen vinden van uw ideale huishoudelijk personeel. Wij bieden u niet alleen het beste huishoudpersoneel in België, maar ook een uitgebreide service op maat.

Als het toonaangevende van het poetsbureau in Vlaanderen en in heel België, laat ons al het zware werk doen. Uw levensstijl zal in onze veilige en bekwame handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u het leven gemakkelijker kunnen maken.

Voor meer informatie over al onze diensten op het poetsbureau, kunt u contact met ons opnemen.

Het beste rekruteringsbureau in België zal kandidaten vinden en plaatsen voor huishoudster, butler, huishoudster, kok, chef-kok, chauffeur, PA, nanny, doula en kraamverzorgster, chauffeur, tuinman en property manager jobs om er maar een paar te noemen…

het poetsbureau
het poetsbureau

Kwaliteit Services

schoon en opgeruimd pand

Economisch

Gunstige economische omstandigheden

Tevredenheid 

verbeterde schoonmaakservice

Service Op Maat 

Reinigingsoplossingen op maat

Uw oplossing voor het poetsbureau

Clean Services het poetsbureau in heel België in een paar woorden :

Kwaliteit Services

Economisch

Service Op Maat

Onze andere diensten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek via onze contactpagina of door ons te bellen op 0496/96.68.68

Ons bedrijf biedt ook verschillende diensten aan :

Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24