Schoonmaak na Brand, Ramp Of Waterschade

Ons schoonmaakbedrijf, bestaande uit professionele en deskundige technici, begrijpt de korte- en langetermijngevolgen van rampen veroorzaakt door water, roet, rook, brand en vele andere. Onze convenience stores weten hoe ze empathie moeten tonen en garanderen een snelle, doelgerichte en relevante interventie Schoonmaak na Brand, Ramp Of Waterschade . En dit om de schade te beperken die wordt veroorzaakt door allerlei rampen die zich voordoen in residentiële, commerciële, industriële en institutionele gebouwen.

Het omvat de afvalverwijdering en de schoonmaak na de ramp. Als full-service onderhoudsdienstverlener kunnen wij u ook aanvullende oplossingen bieden.

Zij worden gewaardeerd voor de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze pakketten. Zij werken samen met bedrijven om ramen en glazen gevels van kantoren te reinigen.

Schoonmaak na Brand : Clean services

Het woord sanering na een ramp is eigenlijk ongepast, het is meer bepaald een sanering door het gebruik van specifieke technieken en apparatuur. Voorbeeld: een brand genereert vaak veel roet… als je het met een klassieke natte spons wegwrijft, laat je het roet in de muur komen en is het niet meer “vangbaar”.

De werking van de reiniging na de ramp, meer bepaald van de decontaminatie, zal dan de toepassing van specifieke professionele technieken en producten mogelijk maken in functie van de aard van de ramp:

Reinigen en ontsmetten van vloeren, wanden, plafonds, gevels en daken.
Wassen, ontsmetten van wandbekleding, stoffering, vloerbedekking en tapijten
Reinigen, ontsmetten en verkwikken van meubilair
Wassen, decontamineren en reconditioneren van elektrische en computerapparatuur
Het elimineren van ongewenste geuren
Reinigen en ontsmetten van linnen en kleding met professionele droogkuisapparatuur en -producten

De post-firectionele reiniging maakt deel uit van de gespecialiseerde reinigingsdiensten, net zoals de reiniging na een ramp, de verwijdering van graffiti of de desinfectie van de decontaminatie. Afhankelijk van de omvang van de schade is het vaak nodig om een beroep te doen op hygiëneprofessionals of zelfs gespecialiseerde reinigingsbedrijven.

 • Brand
 • Waterschade
 • Onhygiënische gebouwen
 • Einde van het leven
 • En meer!ngstechnieken
 • En meer

Kwaliteit Services

schoon en opgeruimd pand

Economisch

Gunstige economische omstandigheden

Tevredenheid 

verbeterde schoonmaakservice

Service Op Maat 

Reinigingsoplossingen op maat

In Heel België : Schoonmaak na Brand Ramp Of Waterschade

Clean Services uw Schoonmaak na Brand in heel België in een paar woorden:

ramen schoonmaken bedrijf 

hele vuile ramen schoonmaken

hoog raam schoonmaken

ramen schoonmaken

vette ramen schoonmaken

schoonmaak ramen 

Schoonmaak na Brand : Waarom vertrouwen op Clean Service voor glazenwassen ?

Clean services, is actief in heel België, ons bedrijf is gespecialiseerd in reiniging na een ramp, komt snel tussen na een brand, een olielek of waterschade, voor een reiniging na een overstroming, of elke andere ramp. Neem contact met ons op om uw pand snel te herstellen en te profiteren van een professionele service. Clean Services zal binnen de 24 uur tussenkomen om uw lokalen te herstellen. Voor een compleet aanbod van reinigingsdiensten na rampen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. De interventie op de plaats van een ramp, is onze missie. Of het nu gaat om brand, een ondergelopen kelder of een andere schade aan uw eigendom, u kunt rekenen op ons deskundig en gekwalificeerd team.

oplossing : Schoonmaak na Brand

Clean Services, is actief in heel België, professionele ruitenreinigers (ramen wassen

Ons gespecialiseerd bedrijf zorgt voor het onderhoud van alle soorten glasoppervlakken (etalages, ramen, veranda’s, enz.). Neem zonder verdere vertraging contact met ons op en vertel ons over uw project!

Met haar sterke expertise en knowhow biedt het schoonmaakbedrijf Clean Services u hoogwaardige sanitaire diensten aan. Het is ook in staat om u te voorzien van bekwame en gemotiveerde vakmensen die in staat zijn om hoogstaand afgewerkt werk te leveren. Door gebruik te maken van de modernste reinigingsapparatuur en efficiënte reinigingsproducten garanderen de technici van Clean Services, u de netheid van uw pand.

Ze worden gewaardeerd om de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze formules. Ze komen tussenbeide bij bedrijven voor het wassen van ramen en het reinigen van kantoorglasgevels.

Ramen Schoonmaken Bedrijf in heel België : professioneel team

Vertrouw de reiniging van zelfs moeilijk bereikbare ramen toe aan een professional, Nova Hélios Multiservices! Wij respecteren de strengste veiligheidsregels en bestuderen de beste manier om de ramen van uw kantoren, gebouwen en instellingen te reinigen zonder sporen na te laten.

Clean Services is een voorbeeldige knowhow in reiniging met aangepaste oplossingen. Profiteer van ons topmateriaal: zelfrijdende hoogwerker, hoogwerker, steiger, ruitenwisser, schraper en raamschraper.

Brandreiniging is een gespecialiseerde reinigingsdienst, net als calamiteitenreiniging, graffitiverwijdering of desinfectie/decontaminatie. Afhankelijk van de omvang van de schade is het vaak nodig professionele schoonmakers in te schakelen. Doe een beroep op onze diensten, die op uw specifieke behoeften zijn afgestemd, door contact op te nemen met ons schoonmaakbedrijf Clean Services.

 • Raamwassing op de begane grond
 • Raamreiniging op hoogte
 • Kwaliteit Services
 • Het wassen van moeilijk bereikbare ramen
 • Schoonmaken van gevels, veranda’s en luifels
 • State-of-the-art reinigingstechnieken

Onze andere diensten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek via onze contactpagina of door ons te bellen op 0496/96.68.68

Ons bedrijf biedt ook verschillende diensten aan :

Uw Ramen Schoonmaken Bedrijf in heel België In een paar woorden :

Een aangepast interventieschema
Een mate van reinheid vereist in termen van resultaten
Effectieve producten
Alomtegenwoordig toezicht
Flexibiliteit, reactievermogen en beschikbaarheid
Competent personeel
Meedogenloze kwaliteitscontrole
Gunstige economische omstandigheden
Scroll naar boven
Scroll naar top
7j/7 et 24h/24