Schoonmaken van scholen

SCHOONMAKEN VAN SCHOLEN EN SCHOOLGEBOUWEN

Met een ervaring van 8 jaar heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen. Wij zijn in staat om u te voorzien van het volledige scala aan diensten die u nodig heeft of zou kunnen hebben, evenals dienstroosters die zijn aangepast aan het leven van uw school.

Scholen zijn anders dan de meeste andere gebouwen en werkgebieden: studenten zijn geconcentreerd en bewegen zich op veel plaatsen en besteden niet noodzakelijkerwijs veel aandacht aan orde en hygiëne.

Onze diensten in scholen

Sommige ruimtes en veel gebouwen hebben dagelijks onderhoud of reiniging nodig, terwijl andere minder regelmatig onderhoud of reiniging vereisen. We stellen voor om de intensiteit en de frequentie van de reiniging aan te passen aan de locatie.
Ons bedrijf maakt gebruik van passende reinigingstechnieken en milieuvriendelijke reinigingsproducten. In al uw gebouwen en buitenruimtes voeren onze agenten veegwerk, afvalinzameling en -ophaling uit, en het onderhoud van vloeren en apparatuur.

Tijdens de schoolvakanties maakt ons team de school grondig schoon, zodat deze in de best mogelijke omstandigheden kan heropenen. Onze diensten omvatten ook het reinigen van ramen en kozijnen.

Schoonmaken van uw school

Wij desinfecteren ook uw bedrijfspand

Hygiëne op school

Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan de desinfectie, anders bestaat er een risico op een epidemie van zieke leerlingen of leerkrachten in de school. Dit geldt met name voor de toiletten en sanitaire voorzieningen, die onze agenten meerdere malen per dag kunnen schoonmaken. We desinfecteren ook regelmatig de klaslokalen en de refter.

Ons bedrijf maakt gebruik van zeer effectieve desinfecterende reinigingsmiddelen, die niet giftig zijn voor mens en milieu.

Ons personeel dat geselecteerd is om in scholen te werken is gekwalificeerd en is fysiek productief en bestendig. Dit is noodzakelijk voor het verkrijgen van kwaliteitsvolle resultaten en het beheersen van het budget voor de schoonmaak.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis bezoek en een offerte.
Het zal onze op maat gemaakte oplossing voor de schoonmaak van uw school, of het nu gaat om een kleuterschool, basis-, middelbaar of hoger onderwijsinstelling, in detail beschrijven.

Onderhoud van schoolmateriaal

Schilderijen, stoelen en banken moeten worden gedesinfecteerd en onderhouden om hun levensduur te verlengen. Naast deze preventieve rol verwijderen onze specialisten sporen van krijt en markers van elk oppervlak en zorgen ze voor de goede werking van uw apparatuur.

Onze diensten omvatten ook het reinigen van ramen om de ophoping van stof te voorkomen. Het licht dringt goed door in het gebouw, waardoor de kwaliteit van het leven van uw leerlingen wordt verbeterd. Volledige reiniging van kantoren en klaslokalen zorgt voor de gezondheid en het welzijn van uw studenten en faculteitsleden.

Schoonmaken van schoollokalen

Ook moeten de aan stof blootgestelde nevenvertrekken, zoals laboratoria, bibliotheek, studieruimtes, lerarenkamer, werkplaatsen of refter, met zorg worden onderhouden. Omdat dit laatste bevorderlijk is voor het vuil en de ontwikkeling van microben, heeft ons team bijzondere aandacht voor hygiëne en reinheid.

Sport is een integraal onderdeel van het curriculum van de studenten en draagt bij aan hun welzijn. De sporthal is ook een goede plek voor bacteriën. Onze kennis en ervaring op het gebied van reiniging stelt ons in staat om met professionele apparatuur in te grijpen in ruimtes die intensief worden gebruikt en veel aandacht vragen (sportscholen, trappen, gangen).

Hygiëne op scholen

Gezondheidsproblemen kunnen zeer problematisch worden in de schoolomgeving. Ziekten kunnen zich als wildvuur verspreiden. Het is daarom van vitaal belang dat er regelmatig een goede reiniging en desinfectie plaatsvindt, zodat de leerlingen in een gezonde omgeving kunnen opgroeien.

Onze reinigers desinfecteren regelmatig de toiletten om besmetting te voorkomen. Ze moeten aangenaam en schoon zijn. Sanitaire hygiëne is een van onze fundamentele doelstellingen. We houden uw school schoon, zodat leraren en leerlingen zich zonder angst kunnen verplaatsen.

Onze schoonmaakmedewerkers zorgen ervoor dat alleen door de overheid goedgekeurde producten worden gebruikt die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Onze medewerkers worden regelmatig getraind om mogelijke risico’s te vermijden.

Tot slot onderhouden we naast het schoonmaken van uw gebouwen ook de speelplaats en de groene ruimtes om het uiterlijk van uw school te verbeteren. Ons doel is om ouders zelfverzekerd te maken, opvoeders gelukkig te maken en leerlingen een veilige en schone omgeving te bieden, die bevorderlijk is voor het succes van hun opleiding. Neem dus contact met ons op om snel een gratis offerte te ontvangen!