Handel & winkelen

REINIGING VAN WINKELS EN SUPERMARKTEN

In de huidige zeer competitieve retailsector is het bieden van een mooi gepresenteerde retailomgeving – schone ramen, glanzende vloeren en een brandschoon pand – essentieel voor een positieve klantervaring. Een schone winkel biedt een gevoel van comfort en vertrouwen in uw producten en uw winkel en draagt bij aan de verkoop en de klantenbinding.

Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van dagelijkse en puntschoonmaakdiensten aan enkele van ‘s werelds grootste nationale retailers en onafhankelijke verkooppunten, enkele grootwinkelbedrijven en nationale groothandelaren. Onze commerciële schoonmaakmiddelen zijn speciaal opgeleid om winkels, winkels, warenhuizen en winkelcentra te onderhouden of te doen schitteren. We zijn er trots op dat we met een breed scala aan winkels werken, van zelfstandige winkeliers tot grote ketens of grote complexen. Ons vermogen, onze toewijding en onze wens om de verwachtingen te overtreffen is de reden dat we succesvol zijn geweest in het veiligstellen van herhaalopdrachten met onze klanten.

Wij ontwikkelen reinigingsprogramma’s op maat van uw specifieke situatie: laat in de nacht of vroeg in de ochtend om te allen tijde een perfecte omgeving te garanderen, uw activiteiten zo min mogelijk te verstoren en uw merkreputatie te behouden door ervoor te zorgen dat aan uw verwachtingen en die van uw klanten wordt voldaan.

Kwaliteit

Ervaring

Netheid van winkels, boetieks en detailhandelszaken

Aangezien de onderhoudsmethoden en hygiëneregels van bedrijf tot bedrijf kunnen verschillen, is het belangrijk om een beroep te doen op ervaren professionals die de behoeften en eisen van uw bedrijf kennen. Onze knowhow op het gebied van industriële reiniging stelt ons in staat om in te grijpen voor vele soorten activiteiten.

Voor bedrijven is vooral het uiterlijk van het pand voor of tijdens een eerste bezoek van belang. De etalages, etalages, borden, stoepen en eventuele parkeerplaatsen mogen echt niet worden verwaarloosd. Daarnaast is het echt nodig om bij het betreden van de winkel zo min mogelijk vervuiling aan te brengen en om de displayruimtes en toegangswegen schoon te houden. Reiniging van ramen, vloeren, meubels, alles wordt uitgevoerd volgens uw behoeften.

Wij zijn in staat om voor elk type winkel of bedrijf een geschikt reinigingsprogramma op te zetten en te leveren. Degenen die het vaakst een beroep op ons doen, zijn een voorbeeld:

  • Kleding en modezaken
  • Schoenwinkels
  • Apotheken
  • Opticiens
  • Parfumerieën
  • Kapsalons
  • Boetieks van zelfstandige winkeliers en ambachtslieden
  • En meer!

Onderhoud van galerijen en winkelcentra

Het drukke verkeer in de winkelcentra vraagt om een regelmatige en drastische schoonmaakbeurt.
De regelmatige passage van honderden of zelfs duizenden mensen per dag in de winkelcentra is synoniem met "vuil", afgevoerd door het weer (regen, sneeuw, wind), de onverschilligheid van sommige mensen (willekeurige storting van allerlei soorten verpakkingen, vergeten hun voeten te vegen, ...) en de vakantieperiodes waarin de drukte zwaar is.
Bij sluitingstijd is het resultaat van een dergelijke opleving onvermijdelijk zichtbaar.

Clean Services heeft oplossingen die zijn aangepast aan deze gevallen en biedt intensieve schoonmaakdiensten aan om de winkelcentra weer te laten stralen voor de heropeningstijd, en natuurlijk de hele dag door.
Bij elk van onze interventies maken we gebruik van passende technieken en van apparatuur en reinigingsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd voor uw grootste tevredenheid.

Schoonmaakdiensten in supermarkten en hypermarkten

Onze ervaring in het leveren van reinigingsdiensten voor supermarkten of grote supermarkten (specialist of generalist) betekent dat we de logistiek begrijpen van de manier waarop ze moeten worden gereinigd. We zijn gewend om in direct en harmonieus contact te werken met warenhuismanagers om aan hun schoonmaakbehoeften te voldoen, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan de goede werking van hun winkels.

Wij zijn gespecialiseerd in complete en op maat gemaakte oplossingen en kunnen zorgen voor regelmatig onderhoud of een punctuele en grondige reiniging van alle gebouwen en oppervlakken in het gebouw:

gangpaden en klantgangen
home
betalingscontainers
koelkasten en koelcellen
opslagruimten en magazijnen
vensters
liften
trappen
parkeren
toiletten en sanitaire voorzieningen
kantoren en administratieve gebouwen
assemblagehal
kleedkamers
vuilniskamer