Schoonmaakbedrijf Na Verbouwing

schoonmaakbedrijf na verbouwing

Je werk is klaar, maar je wilt een huis als nieuw vinden? Wij zijn specialisten in de Schoonmaken na verbouwing of een renovatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe ruimtes.

Na de bouw- en renovatiewerkzaamheden zijn er vaak grote rommelresten, of zelfs potentieel vervuilende of afbrekende elementen die snel moeten worden verwijderd. Clean Services is betrokken bij het opruimen na alle soorten bouwwerkzaamheden. Wij zijn ook bevoegd, op deze schaal, in de industriële reiniging. Schoonmaakbedrijf vlaams brabant, Brussel en in heel België.

 

Reiniging aan het einde van de bouwplaats, in alle omstandigheden

Het maakt niet uit wat voor werk u komt of gaat doen: wij zijn er om u te helpen! Clean Wash is betrokken bij de reiniging van vele soorten werk. Dankzij nauwkeurig werk en vaardigheden die ons in staat stellen om diepgaand te reinigen, zelfs gebieden met veel puin of die veel schade hebben opgelopen, werken we in Brussel en in heel België.

Laat uw bouwplaatsen schoon achter!

Tijdens de werkzaamheden op uw bouwplaats bieden wij u een begeleiding van uw verschillende leveringen aan, om breuk of beschadiging te voorkomen.

We hebben een breed scala aan vaardigheden. Het verwijderen van grote voorwerpen, het vegen van vloeren, het strippen van vloeren, het afstoffen van muren, het schoonmaken van bekleding, het schoonmaken van rekken en kasten, het ontkalken van sanitaire voorzieningen, het schoonmaken van wandtegels, het verwijderen van verfvlekken, het wassen en schoonmaken van ramen... Stel uw bestek op voor het schoonmaken van het einde van het terrein bij Clean Services!

Kwaliteitsservice

Clean Services kan u helpen met al deze schoonmaakwerkzaamheden aan het einde van het werk:

- Schoonmaken van individuele huizen

- Schoonmaken van gebouwen

- Winkelschoonmaak

- Winkelschoonmaak

- ...en alle soorten gebouwen.