Ramen schoonmaken

Ramen Wassen

 

Clean Services, is actief in heel België, professionele ruitenreinigers (

ramen wassen

. Ons gespecialiseerd bedrijf zorgt voor het onderhoud van alle soorten glasoppervlakken (etalages, ramen, veranda’s, enz.). Neem zonder verdere vertraging contact met ons op en vertel ons over uw project!

Gegarandeerde kwaliteit

Professioneel team

Met haar sterke expertise en knowhow biedt het schoonmaakbedrijf Clean Services u hoogwaardige sanitaire diensten aan. Het is ook in staat om u te voorzien van bekwame en gemotiveerde vakmensen die in staat zijn om hoogstaand afgewerkt werk te leveren. Door gebruik te maken van de modernste reinigingsapparatuur en efficiënte reinigingsproducten garanderen de technici van Clean Services, u de netheid van uw pand.

Ze worden gewaardeerd om de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze formules. Ze komen tussenbeide bij bedrijven voor het wassen van ramen en het reinigen van kantoorglasgevels.

Geen ruitenreiniging is zich tegen ons aan het verzetten!

Vertrouw de reiniging van zelfs moeilijk bereikbare ramen toe aan een professional, Nova Hélios Multiservices! Wij respecteren de strengste veiligheidsregels en bestuderen de beste manier om de ramen van uw kantoren, gebouwen en instellingen te reinigen zonder sporen na te laten.

Clean Services is een voorbeeldige knowhow in reiniging met aangepaste oplossingen. Profiteer van ons topmateriaal: zelfrijdende hoogwerker, hoogwerker, steiger, ruitenwisser, schraper en raamschraper...

  • Raamwassing op de begane grond
  • Raamreiniging op hoogte
  • Het wassen van moeilijk bereikbare ramen
  • Schoonmaken van gevels, veranda's en luifels
  • State-of-the-art reinigingstechnieken