industriële reiniging

Vertrouw op Clean Services, professionals voor het onderhoud van uw Brusselse industrieën, machines en productieruimtes. Wij bieden u op maat gemaakte en flexibele diensten aan.

Kwaliteit van de dienstverlening

Professioneel

Clean Services biedt graag ongeëvenaarde industriële reinigingsdiensten aan voor magazijnen, productiefaciliteiten en andere grote en kleine industriële gebouwen. Voor de industriële sector is veiligheid een belangrijk aandachtspunt, om ervoor te zorgen dat we bij elk bezoek een optimaal niveau van reinheid bereiken. Net als onze industriële klanten houden wij voortdurend toezicht op onze prestaties en verbeteren wij onze activiteiten om het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie te bereiken.

Ons exclusieve JP Tracker systeem is wat Clean Services onderscheidt van andere industriële reinigingsbedrijven. We beginnen uw contract met een eerste onderzoek van uw indrukken om elk aspect van uw faciliteit te verifiëren en te bepalen waar we onze aandacht op moeten richten. Met regelmatige tussenpozen inspecteren wij uw gebouw en meten wij ons niveau van reinheid aan de hand van een 50-punts checklist om er zeker van te zijn dat aan de normen van Clean Services wordt voldaan, zodat u 100% tevreden bent over onze industriële schoonmaakdienst.

Industriële reinigingsdiensten van Clean Services

Industriële reinigingsdiensten van Clean Services: Uw industriële reinigingsprogramma kan een breed scala aan diensten integreren om aan uw unieke behoeften te voldoen. Of u nu een dagelijkse, wekelijkse of tweewekelijkse reiniging nodig heeft, wij ontwerpen een programma dat uw industriële faciliteit op zijn best houdt. Uw industriële schoonmaakdiensten kunnen bestaan uit :

  • Compleet tapijt en harde vloerbedekking
  • Strippen, waxen, polijsten of schrobben van vloeren
  • Ontsmetting van oppervlakken en apparatuur met behulp van methoden die voldoen aan de kwaliteitsnormen van het ziekenhuis
  • Afstoffen van vuil, puin en stof
  • Gespecialiseerde schoonmaakdiensten op maand-, seizoens- of jaarbasis
  • En meer!

Bij Clean Services begrijpen we dat uw industriële faciliteit strikte schema’s en belangrijke regels heeft om te volgen. Ons doel is om u te voorzien van een schone, efficiënte en veilige faciliteit om de continuïteit van uw activiteiten te allen tijde te waarborgen. Indien u meer informatie wenst over onze diensten, of indien u een prijsopgave wenst, neem dan contact op met ons kantoor of bel ons op 0499/84.54.54.