Gebouwen Schoonmaken

Onderhoud van gebouwen en appartementen

Wij bieden alle soorten condominium schoonmaak en gemeenschappelijke ruimtes. Wat is er mooier dan een onderhouden en gezond gebouw om te wonen en te werken?

Kies dan voor een deskundig schoonmaakbedrijf dat bekend staat om zijn knowhow, de voltooiing van schoonmaakwerkzaamheden, de snelheid van ingrijpen, de professionaliteit, de kwaliteit van de dienstverlening en door zijn gekwalificeerde en eerlijke vakmensen!

Onze experts zijn ook in staat om alle onderhoudssites van gebouwen te verzorgen, gemeenschappelijke ruimtes schoon te maken, onderhoudswerkzaamheden aan marmer, onderhoud van groene ruimtes, onderhoud van kantoren, onderhoud van gebouwen en alle soorten schoonmaak. (schoonmaak van gebouwen, schoonmaak van kantoren, schoonmaak van vloeren, schoonmaak aan het einde van de bouw, schoonmaak van gebouwen, enz.)

Kies voor oppervlakken als nieuw met streeploos reinigen

Uw kwaliteitsgarantie? Schoonmaakprofessionals en kwaliteitsservice voor ongeëvenaarde netheid op uw werkplek of in uw gebouw.

De kers op de taart: we bieden ook bedrijven, ziekenhuizen, administraties, banken, etc. diensten op maat.

Op maat gemaakte schoonmaakoplossingen

Om u zo goed mogelijk tevreden te stellen, bestuderen we de oplossingen die het meest geschikt zijn voor uw installaties en uw schoonmaakbeperkingen. Wat garandeert u een service die aan uw eisen voldoet en een optimalisatie van de onderhoudskosten! Maandelijks, wekelijks of dagelijks onderhoud van uw kantoren? Je bent vrij om te kiezen! Bij ons profiteert u van een volledig persoonlijke service. Specialiteit van Clean Services: ruitenreiniging en gebouwonderhoud. Als u op zoek bent naar een professional om het glas in uw gebouw schoon te maken en te onderhouden, zijn onze teams van professionele wasmachines opgeleid in het reinigen van ramen op alle hoogtes.

Sluit u aan bij onze klanten tevreden met hun schoonmaak!

Winkels, winkelcentra, condominium trustees, scholen, bejaardentehuizen en nog veel meer … Clean Services heeft al een groot aantal trouwe klanten, een bewijs van ons aanpassingsvermogen en onze kwaliteitsservice. Waarom profiteert u er op uw beurt niet van?